Over Ons2018-09-09T18:17:30+00:00

Over Ons

The Iphone Maker is een bedrijf aan huis, een eenmanszaak. Vaak heb ik voor vrienden, kennissen en familie diverse reparaties uitgevoerd als hobby. Ik merkte dat ik het repareren van een iPhone of iPad erg interessant vond en het ging mij zeer gemakkelijk af. Al snel besloot ik er mijn werk ervan te maken. Op 17 juli 2017 ben ik dan ook gestart als eigen ondernemer en in zeer korte tijd gegroeid.

In 60 minuten gerepareerd

The Iphone Maker is gespecialiseerd in alle soorten reparaties van iPhone telefoons en iPad tablets. Of het nu gaat om waterschade, een kapot scherm, een defecte batterij; wij repareren het allemaal. Wij hanteren daarnaast de 60 minuten service waarin uw iPhone in een uur tijd gerepareerd is en klaar is om opgehaald te worden. Voor een iPad duurt een reparatie altijd wat langer dan van een iPhone. Bovendien heeft u op uw reparatie 12 maanden garantie! Dit geldt echter niet voor krassen, deuken of barsten.

Goedkoopste iPhone- en iPad regio Utrecht

Wij repareren uw iPhone of iPad voor een zeer scherpe prijs, en durven zelfs te stellen dat wij de goedkoopste van de regio Utrecht zijn! Wanneer u op zoek bent naar een reparatie voor uw Apple product ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Er zijn veel verschillende schermen op de markt variërend van B kwaliteit tot AAA+. Het grote verschil tussen deze schermen naast de prijs, zit echter in kwaliteit. Veel winkels die telefoons repareren gebruiken hierbij een goedkoper scherm wat op ten duur kan resulteren in defecten waardoor u wéér uw scherm mag laten repareren.

Altijd gebruik van de beste onderdelen

The Iphone Maker gebruikt alleen de beste originelen omdat wij deze direct inkopen bij de producent! Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit leveren voor de laagste prijs. Deze schermen worden gemaakt door fabrieken die ingehuurd zijn voor Apple en worden ook geleverd aan andere partijen, zoals Foxconn. Deze schermen die wij gebruiken zijn de hoogste kwaliteit OEM (Original Equipment Manufacturer). Dit geldt ook voor onze onderdelen die gebruikt worden. Dit zijn de beste schermen die verkrijgbaar zijn op de markt en die The Iphone Maker gebruikt voor een scherm reparatie van een iPhone of iPad.

ipad-iphone-staand

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Wilt u een afspraak maken om uw toestel te laten repareren, of  heeft u een vraag?

WhatsApp chat